2015-10-14 00:19:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Érzékenyebb mint általában

Napi horoszkóp október 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars együtt áll a Jupiterrel, a szerencse bolygójával. Nagy öröm érheti önt, kiderül, hogy alaptalanok voltak a félelmei. Felszabadult és vidám lehet, könnyedén megoldhatja a problémáit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nem szabadna ennyit éjszakáznia, ha túl sok feladatot vállal, teljesen kimeríti a szervezetét. Munka után, ha lehetséges, szakítson időt a regenerálódásra: menjen el úszni, vagy csak sétáljon egyet a parkban.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Tulajdonképpen remekül mennek a dolgai, mégis aggodalmaskodik a jövőt illetően. Pedig most tényleg jól szalad a szekere… Lehet, hogy így akar felkészülni a nehezebb időszakokra? Ha ez így van, akkor ön rendkívül bölcs ember, és így sikeresen át tudja majd vészelni a válságos napokat is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Nem szívesen ismeri be, hogy érzelmileg nem igazán áll a helyzet magaslatán. Túlszervezte az életét is, egyszerre négy-öt programon kellene részt vennie, és egyiket sem élvezi igazán. Ne hajszolja a szórakozást, ne akarjon mindenáron nyerni. Ne szívja mellre, ha nem minden úgy történik, ahogyan ön szeretné.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap szemben áll az Uránusszal. Ön rendkívül nagyvonalú a segítségnyújtásban. Jótékonysága látványos, mert szereti, ha mások csodálják az önzetlenségét, bőkezűségét. Most viszont nem idegenekre, hanem a saját családtagjaira kellene figyelnie, hiszen mostanában őket kissé elhanyagolta.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A szerelmi élete kedvezően alakul, most újra lobban a régi láng, pont olyan hevesek az érzelmeik, mint a kapcsolatuk hajnalán. Ha lehetséges, töltsék ezt a hétvégét kettesben!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A nap végére könnyedén végez a feladataival, pedig bőven akad dolga. Azonnal felismeri majd a kritikus helyzeteket, és gyorsan reagál. Pillanatok alatt képes lesz bármit megoldani. Este randevúja lesz? Arra figyeljen, hogy amikor zavarban van, eléggé gyerekesen tud viselkedni, ezzel esetleg elriaszthatja a másikat...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nincs semmi bántó abban, ahogyan a kedvese viselkedik önnel. Ön talán érzékenyebb, mint általában, és emiatt vesz most rossz néven mindent. A túlzott ingerlékenysége felesleges veszekedéshez vezethet!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jól döntött, amikor elvállalta ezt a munkát. Most megmutathatja, mire képes. Munkatársai mindenben igazat adnak önnek, nem vitatkoznak, mint máskor. Az összes utasítását pontosan és időben végrehajtják. Ha minden napja ilyen lenne, mint ez a mai, akkor hamarabb elérné a céljait.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok idejét elveszik a határidős munkák. Szerencsére nem veszíti el a fejét, még a kollégáit is meg tudja nyugtatni. Ha marad egy-két feladat holnapra, ne izgassa magát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vigyázzon, legyen elővigyázatos! Ha esetleg elszólja magát, és kibeszéli, amit titokban kellene tartania, akkor hosszú évek munkáját veszítheti el. Ha nyugodtan és megfontoltan cselekszik, akkor jól alakulnak a dolgai.

Halak: II. 19. - III. 20.
Lehetséges, hogy egyhangú ez a nap, de nem kell szomorkodnia. Jobb, ha alkalmazkodik. Estére szervezzen valami izgalmas programot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: